وبینار آموزشی "کسب و کارهای خلاقانه در حوزه گل و گیاهان زینتی " برگزار شد:
دکتر اصفهانی: ایستگاه تحقیقات گل و گیاهان زینتی الهام بخش مستعدان برای کسب و کارهای خلاقانه است.
بنیاد نخبگان استان گیلان در راستای اجراییسازی اقدام ملی 5-1-1 سند راهبردی کشوردرامور نخبگان و با هدف ایجاد فرصت فعالیت برای صاحبان استعدادهای برتر و نخبگان در مناطق مختلف با ایجاد سازوکارهای حمایتی در زمینههای آموزشی، پژوهشی و مهارتی، با همکاری دانشگاههای گیلان، فرهنگیان، فنی و حرفهای و دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، وبینار آموزشی کسب و کارهای خلاقانه در حوزه گل و گیاهان زینتی را در روز سهشنبه پنجم مرداد سال جاری در محل ایستگاه تحقیقات گل و گیاهان زینتی در شهر لاهیجان استان گیلان برگزار نمود.
در ابتدای این بازدید آقای دکتر اصفهانی رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان، ضمن خوشامدگویی به شرکتکنندگان، در خصوص اهداف وبینار و لزوم آشنا شدن جوانان با کسب و کارهای خلاقانه در حوزههای مختلف مطالبی را ارائه نمودند. رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان با اشاره به برگزاری این وبینار در ایستگاه تحقیقات گل و گیاهان زینتی، شهر لاهیجان را سرشار از جاذبههای خدادادی و مواهب الهی برشمردند و افزودند: لاهیجان از دیرباز هم سرشار از مواهب و زیباییهای خدادادی و هم خاستگاه نخبگان و عالمان بوده است. ایشان باغات سرسبز چای در این شهرستان و همچنین استقرار مراکز آموزشی و پژوهشی مانند دانشگاه آزاد اسلامی، ایستگاه تحقیقات گل و گیاهان زینتی، پژوهشکده چای و سازمان چای کشور را از پتانسیلهای برجسته این شهر ذکر کردند و اظهار داشتند: این ظرفیتهای منحصر بفرد میتواند لاهیجان را به مرکز رشد مستعدان تبدیل نماید.
آقای دکتر اصفهانی ایستگاه تحقیقات گل و گیاهان زینتی را از قدیمیترین و معتبرترین مراکز تحقیقاتی کشور نام برده و آن را یکی از مراکز الهام بخش برای کسب و کارهای خلاقانه معرفی کردند. ایشان در معرفی رئیس ایستگاه، آقای دکتر پاداشت را از محققان برجسته و از مدیران موفق استان نام بردند و افزودند: آقای دکتر پاداشت بعنوان عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان، دارای سوابق درخشان علمی هستند و از همکاری خوب ایشان در برگزاری این وبینار تشکر نمودند.
سپس آقای دکتر پاداشت رئیس ایستگاه تحقیقات گل و گیاهان زینتی ضمن تشکر از آقای دکتر اصفهانی جهت انتخاب ایستگاه تحقیقات گل و گیاهان زینتی برای اجرای این وبینار، به شرکتکنندگان خوشامد گفتند.
آقای دکتر پاداشت ضمن معرفی و ذکر تاریخچه ایستگاه تحقیقات گل و گیاهان زینتی، در خصوص آخرین یافتههای این ایستگاه برای شرکت کنندگان سخنرانی کردند. ایشان در خصوص موضوعات "استفاده از ضایعات کشاورزی برای تولید بسترهای کشت، کشتهای بدون خاک، تنوع گیاهی و گیاهان جدید زینتی، نحوه طراحی و اجرای سایبانها و اهمیت آنها در پرورش گیاهان، ارقام وارداتی انواع تمشکها و آزمایش سازگاری ارقام وارداتی بلوبری و سایر گونههای گیاهی" را برای شرکت کنندگان مطالبی را همراه با نمایش نمونههای هر کدام از فعالیتها در خزانه، گلخانه و مزرعه تشریح نمودند. رئیس ایستگاه گل و گیاهان زینتی در پایان از نخبگان و صاحبان استعدادهای برتر برای ورود به عرصه تولید گل و گیاهان زینتی و صنایع جانبی آن دعوت نمود و آمادگی خود و همکارانشان در ایستگاه را برای پاسخ به سوالات و ارائه راهنمایی به علاقمندان، با اعلام شماره تماس و آدرس ایمیل خودشان، اعلام کردند.