وبینار آموزشی "مقاله نویسی و آشنایی با رتبه بندی نشریات علمی" برگزار شد
با همت بنیاد نخبگان استان گیلان وبینار آموزشی "مقاله نویسی و آشنایی با رتبهبندی نشریات علمی" برگزار شد.
بنیاد نخبگان استان گیلان در راستای فعالیتهای فرهنگی و آموزشی و بر اساس مفاد سند راهبردی کشور در امور نخبگان با هدف آشنایی مستعدین با فنون مقاله نویسی و آشنایی با نشریات معتبر علمی، وبینار آموزشی "مقاله نویسی و آشنایی با رتبهبندی نشریات علمی" را در روز چهارشنبه 17 آذر سال جاری برگزار نمود.
در ابتدای این وبینار آقای دکتر اصفهانی رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان ضمن خوشامدگویی به شرکت کنندگان وبینار و با تبریک هفته پژوهش و روز دانشجو، با معرفی مدرس محترم برنامه آقای دکتر راهب غلامی، استاد محترم گروه مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان و منتخب دو درصد دانشمندان برتر دنیا در سالهای 2020 و 2021 افزودند: آقای دکتر راهب غلامی دارای سابقه درخشانی هستند و سابقه برگزیدگی در بنیاد ملی نخبگان را دارند و امید است که آینده درخشانتری نیز در پیش داشته باشند و از ایشان جهت قبول دعوت بنیاد نخبگان برای اجرای این وبینار تشکر مینماییم. آقای دکتر اصفهانی در باب مقاله نویسی افزودند: مقاله نویسی جزء لازم علم و در واقع مستندسازی علم است که در آن حاصل پژوهش بصورت یک سند رسمی برای توسعه علوم و یا بهرهبرداری کاربردی توسط مخاطبان مورد استفاده قرار میگیرد. ایشان در خصوص برگزاری این وبینار اظهار داشتند: بنابر اعلام علاقمندی شرکت کنندگان، برای اجرای این وبینار برنامهریزی شد تا در محضر آقای دکتر غلامی هم یک عرض تبریک و تقدیر از ایشان شده باشد و هم اینکه دانش و تجربیات ایشان به شرکت کنندگان انتقال داده شود. آقای دکتر اصفهانی در خصوص انتخاب آقای دکتر راهب غلامی بعنوان دانشمند دو درصد برتر دنیا بر اساس ارزیابیهای بعمل آمده توسط موسسات علمی معتبر جهانی افزودند: این افتخاری است که آقای دکتر غلامی دو سال متوالی کسب مینمایند و این در سایه تلاش مضاعف و همت بالای آقای دکتر غلامی است که علاوه برمحقق بودن، داور برجستهای نیز برای نشریات هستند. ایشان علاوه بر اینکه خودشان مینویسند کارهای دیگران را نیز ارزیابی میکنند و ما برای ایشان آرزوی موفقیت بیشتر را داریم. ایشان تاکید کردند: اهتمام در کار و صرف هزینه از خود برای اثرگذاری، از صفات بارز نخبگان است که باید برای مستعدانی که در مسیر نخبگی قرار دارند، الگو قرار داده شود.
در ادامه آقای دکتر راهب غلامی با تشکر از آقای دکتر اصفهانی رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان و همکارانشان بابت برگزاری این وبینار و با تاکید بر اینکه خود را هنوز یک دانشجو و دانش پژوه میدانم، اظهار داشتند: همه داشتههایم را مدیون اساتیدم هستم و چیزهایی که آموختم را با اشتیاق در اختیار دیگران قرار میدهم و این جزء رسالت من است. در ادامه آقای دکتر راهب غلامی در خصوص مقدمات و ضروریات اولیه مقاله نویسی، اعتبار سنجی مجلات علمی، ساختار مقالات علمی، اصول نگارش مقاله علمی، ضرورت رعایت اصول اخلاقی در نگارش مقاله علمی، فرآیند ارسال و اخذ پذیرش مقاله در مجلات معتبر علمی، آشنایی با پایگاههای علمی و استنادی معتبر، آشنایی با انواع مقالات، مطالعات و شناسایی اولیه و انتخاب موضوع، خلق ایده و سنجش آن، بررسی اصالت موضوع مورد نظر، نحوه تشخیص مجلات معتبر و روش تحقیق برای شرکتکنندگان سخنرانی نموده و در پایان به سئوالات آنان پاسخ دادند.