همزمان با گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی،"وبینار آموزشی ارزشهای انقلاب اسلامی و رسالت نخبگان" توسط بنیاد نخبگان استان گیلان برگزار شد.
آقای دکتر اصفهانی: نقش نخبگان و مستعدان در حفظ ارزش های انقلاب اسلامی، نقش خاصتری است.
بنیاد نخبگان استان گیلان در راستای فعالیتهای فرهنگی و آموزشی و با هدف ترویج فرهنگ و شناخت اصول و ارزشهای انقلاب اسلامی در بین اجتماع نخبگانی و آیندهسازان و به منظور ارتقای بینش دینی و تعمیق انگیزههای معنوی در خدمت به جامعه، وبینار آموزشی ارزشهای انقلاب اسلامی و رسالت نخبگان را در روز دوشنبه 18 بهمن سال جاری برای نخبگان و استعداد های برتر کشور برگزار نمود.
در ابتدای این برنامه آقای دکتر اصفهانی رییس بنیاد نخبگان استان گیلان ضمن خوشامدگویی به شرکتکنندگان و گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر و نثار درود به روح پاک حضرت امام (ره) معمار انقلاب اسلامی و شهیدان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم، حلول ماه رجب را به شرکتکنندگان تبریک عرض نمودند و با تشکر از میهمانان برنامه آقای دکتر مجتبی زاده و آقای دکتر نیکزاد، طی سخنانی با تشریح اهداف این برنامه، در خصوص اهمیت پرداختن به ارزشهای انقلاب اسلامی و رسالت نخبگان سخنانی ایراد نمودند.
رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان با اشاره به عنوان برنامه، ارزش های انقلاب اسلامی و رسالت نخبگان، افزودند: طبیعتا هر ارزشی حفظش نیاز به یک سری ویژگیهایی دارد که افرادی خاص برای حفظ آن باید پیشقدم شوند. ایشان اظهار داشتند: هر ارزشی تا زمانی که حفظ میشود پایدار و پاینده باقی میماند و هر کسی هم ادعای حفظ ارزشها را نمیتواند داشته باشد مگر اینکه خودش دارای اخلاق و و متصف به یک صفاتی باشد که ویژگی حافظ بودن را داشته باشد.
رییس بنیاد نخبگان استان گیلان در این زمینه افزودند: بنیاد نخبگان اعتقاد دارد که نخبگان علاوه بر استعداد ذاتی و خدادادی که در اختیار دارند و تواناییهایی که بوسیله نهاد های توانمندساز کسب میکنند در کنار آنها یک ویژگی دارند و آن ویژگی پیشقدم بودن و پیشرو بودن برای ایفای خدمت به جامعه هست و یکی از نمادهای خدمت به جامعه حفظ ارزشهاست، بویژه ارزشهایی که منجر به یک دستاوردهای بزرگی مثل استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی شده است و اعتقاد بر این هست که نخبگان در حفظ این ارزش و دستاورد بزرگ نقش چشمگیری دارند و انشاالله و در آینده نیز خواهند داشت. آقای دکتر اصفهانی در تشریح اهداف برنامه اظهار داشتند: ما چنین مراسمی را ممکن است هرسال تکرار کنیم ولی از آنجایی که نخبگی پدیده ای پویا هست و هرسال جمعیتی از این نخبگان شناسایی میشوند و به جمع بنیاد نخبگان اضافه میشوند ما احساس میکنیم تکرار این برنامهها برای تداوم ضروری و لازم هست. در ادامه آقای دکتر عبدالکاظم مجتبیزاده عضو هیئت علمی گروه معارف و الهیات دانشگاه گیلان و عضو و نماینده انجمن علمی جامعه شناسان سیاسی ایران در استان گیلان با تبریک آغاز دهه فجر انقلاب شکوهمند اسلامی و یاد شهیدان و تبریک ماه رجب، از زحمات آقای دکتر اصفهانی و بنیاد نخبگان استان گیلان در فراهم نمودن این برنامه تقدیر نمودند. این عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان سپس طی سخنانی اظهار داشتند: در چارچوب قاموس انقلاب اسلامی ارزشهای مختلفی بدست آوردیم و وظیفه خطیر ماست که این ارزشها را حفظ کنیم و آن ها را توسعه دهیم. ایشان در خصوص مطالب "مشارکت مردم در اداره امور کشور و وظیفه نخبگان، تعریف مشارکت سیاسی، مشارکت سیاسی در اسلام، نظامهای جمهوری، ویژگیهای نظام جمهوری، مکانیزمهای مشارکت سیاسی، کارکرد احزاب، تعریف نخبه، احزاب در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، کارکردهای انتخابات، تاریخچه انتخابات در قبل و بعد انقلاب اسلامی" برای شرکتکنندگان سخنرانی نمودند.
در ادامه وبینار، آقای دکتر نیکزاد مدرس درس ریشههای انقلاب اسلامی دانشگاه نیز در خصوص مباحث زمینههای تاریخی پیدایش و رشد ارزش های انقلاب اسلامی، معرفی ارزشهای اصلی انقلاب اسلامی، برخی از ارزشهای جهانی انقلاب اسلامی، رسالت نخبگان و تداوم ارزشهای انقلاب، توجه به هویت اسلامی- ایرانی و نقش سنتها و ارزشهای ایرانی در تداوم انقلاب اسلامی سخنرانی نمودند. در پایان مربیان به سوالات شرکتکنندگان پاسخ دادند.