برگزاری مرحله تکمیلی مدرسه خلاقیت و ایدهپردازی در گیلان
مرحله پنجم (تکمیلی) مدرسه خلاقیت و ایدهپردازی بنیاد نخبگان گیلان با محوریت یادگیری الکترونیکی، به صورت مجازی برگزار شد
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان، در ادامه برگزاری برنامههای توانافزایی و مهارتآموزی و با هدف جهتدهی استعدادهای تحصیلی به سمت ایدهپردازی، مرحله پنجم (تکمیلی) مدرسه خلاقیت و ایدهپردازی بنیاد نخبگان گیلان با محوریت یادگیری الکترونیکی، به صورت مجازی برگزار شد.
در کارگاه اول این برنامه که با موضوع «تهیه و تنظیم طرح تحقیق» برپا شد، روشهای سخنرانی و ارائه شفاهی اطلاعات و مفاهیم ارائه شد و در کارگاه دوم با عنوان «آشنایی با دنیای فناوری» ابتدا اهمیت دنیای فناوری و کاربردهای آن و سپس لزوم کاربرد ایدههای فناورانه در این فضا ارائه شد.
«معرفی کتاب» عنوان کارگاه سوم این برنامه بود که با روش الگوی رشد عقلی با محوریت سازگاری آموزش با مراحل رشد برگزار شد. کارگاه چهارم این برنامه نیز به «بررسی معیار انواع پژوهشهای علمی» اختصاص داشت که در آن روش الگوی کاوشگری علمی مورد بحث قرارا گرفت. در این کارگاه، مواردی مانند یادگیری و تقویت مهارتهای جریان علمی، کاوشگری خلاق، تقویت روح خلاقیت، استقلال در یادگیری، تحملی بودن دانش بررسی شد.
شناخت محدودیتها و ضعفها در کنار قوتها و تواناییها، زمینهسازی برای خودآگاهی کاملتر شرکتکنندگان، از اهداف بخش علمی این برنامه بود که با حضور مربی خلاقیت و ایدهپردازی برگزار شد.
لازم به ذکر است، در پایان این کارگاه مربی برای رسیدن به اهداف تعیینشده و ایجاد تعامل با دانشآموزان و هدایت اصولی آنان با توجه به هوشهای چندگانه و توانمندی و استعدادهای فردی، کارگروهی با عنوان «آیندهسازان خلاق» را تشکیل داد که از طریق ایمیل و نرمافزارهای پیامرسان در فضای مجازی با دانشآموزان منتخب شهرستانهای مختلف، زمینه برای گفتوگوهای علمی بر پایه توسعه روحیه پرسشگری، پژوهشگری، خلاقیت و کارآفرینی ایجاد شود.