بازدید مجازی نخبگان و استعدادهای برتر از شرکت تیمن (چای رفاه لاهیجان) برگزار شد
آقای فلاح ابراهیمی مدیرعامل شرکت تیمن لاهیجان: هر بوته چای میتواند معادل یک چاه نفت باشد.
بنیاد نخبگان استان گیلان در راستای اجرایی سازی اقدام ملی 1-2-7 سند راهبردی کشور در امور نخبگان و به منظور ارتقای شناخت اجتماع نخبگانی از ظرفیتها و نیازهای جامعه، بازدید مجازی "نخبگان و استعدادهای برتر از شرکت تیمن (چای رفاه لاهیجان)" روز سه شنبه 18 خرداد سال جاری برگزار نمود. در ابتدای این مراسم آقای دکتر اصفهانی رییس بنیاد نخبگان استان گیلان با خیر مقدم و خوشامد گویی و عرض سلام به شرکت کنندگان و میهمانان در برنامه، به معرفی شرکت کنندگان پرداختند و افزودند: مخاطبین ما دانشجویان استعداد برتر و نخبگان و علاقمندان هستند برای بازدید از یکی از صنایع موفق و موثر استان گیلان به نام شرکت تیمن که یکی از محصولات آن چای میباشد و در خدمت مدیر عامل شرکت تیمن حاج آقا فلاح ابراهیمی هستیم که از کارآفرینان و صاحبنظران در صنعت چای هستند و از این جهت الگوی مناسبی از همت و ابتکار در صنعت استان محسوب میشوند. آقای دکتر اصفهانی با ذکر اهمیت چای در اشتغال و اقتصاد استان گیلان اظهار داشتند: در این برنامه هم از صحبتهای جناب آقای فلاح ابراهیمی و هم صحبتهای یکی از کارشناسان صاحبنظر در صنعت چای بهرهمند خواهیم شد.
سپس خانم مهندس روفیگری حقیقت عضو هیئت علمی پژوهشکده چای و رئیس گروه فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت چای پژوهشکده چای ضمن تشکر از بنیاد نخبگان استان گیلان در برگزاری این برنامه، در خصوص مراحل تولید و فرآوری چای با نمایش اسلاید، مطالبی ارائه کردند.
در ادامه کلیپی از مزارع چای و طرز فرآوری چای در شرکت تیمن که با توضیحات کارشناسان همراه بود به نمایش در آمد. پس از آن آقای فلاح ابراهیمی مدیر عامل شرکت تیمن ضمن تشکر از آقای دکتر اصفهانی و بنیاد نخبگان استان گیلان در خصوص ورود به عرصه چای، از علاقه و انگیزه خود و کار و تلاش از دوران جوانی خود صحبت کردند. مدیر عامل شرکت تیمن که بنیانگذار محصول چای سبز در ایران نیز میباشد، با اشاره به اینکه شرکت تیمن و چای رفاه ارتباط خوب و نزدیکی با پژوهشکده چای و سایر مراکز تحقیقاتی و پژوهشی استان داشته و همواره بدنبال استفاده از آخرین یافتهها و تکنولوژیها در صنعت چای هست، افزودند: از نخبگان و استعدادهای برتر دعوت میکنم تا در در عرصه چای ورود نمایند و ضمن برسی مسائل و مشکلات اساسی چای در خصوص حل آنها راهکارهای علمی ارائه نمایند. آقای فلاح ابراهیمی با اشاره به اینکه امروزه کشورهای چای خیز دنیا دارای تکنولوژی پیشرفته در مراحل مختلف تولید چای هستند اظهار داشتند: استفاده از این تکنولوژیها و استفاده از آنها نیازمند ورود نخبگان به عرصه چای است. ایشان با تاکید برمنویات مقام معظم رهبری در رابطه با اقتصاد مقاومتی و تولید داخل افزودند، هر بوته چای میتواند یک چاه نفت باشد و استفاده از دانش فنی نخبگان، متخصصان و شرکتهای دانش بنیان به کاهش ضایعات و افزایش راندمان تولید این محصول منجر شده و استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته در چای میتواند ما را در تولید چای داخلی خودکفا نموده و از واردات بی رویه چای که ارز زیادی از کشور خارج میکند، بینیاز گرداند. ایشان در بخش دیگری از سخنان خود با گلهمندی از تغییر بیرویه کاربری باغات چای، اظهار امیدواری نمودند که در ساخت و سازها طوری مدیریت بشود تا مساحت کمتری از باغات و مزارع چای دستخوش تغییر شود. مدیرعامل چای رفاه همچنین برای کارشناسان قدیمی چای که زحمتهای فراوانی در گسترش دانش فنی و ارتقای کمیت و کیفیت محصول چای متقبل شدند، آرزوی سلامتی و برای درگذشتگان طلب آمرزش نمودند. ایشان افزودند: با توجه به اینکه لاهیجان پایتخت چای و ابریشم ایران است، در طرح توسعه جدید شرکت تیمن دنبال احیای صنعت پیله و ابریشم نیز هستیم که نخبگان میتوانند در این صنعت نیز کمک نمایند.
آقای فلاح ابراهیمی در پایان از آقای دکتر اصفهانی و نخبگان دعوت نمود تا در زمان تولید چای که معمولا تا پایان مهر ادامه دارد، بصورت حضوری از شرکت تیمن و مزارع چای در شهرستان لاهیجان بازدید نمایند تا از نزدیک شاهد پیشرفت و مراحل کار تولید و فرآوری چای قرار بگیرند که مورد موافقت رییس بنیاد نخبگان استان گیلان قرار گرفت و مقرر گردید در فرصت مناسب و با رعایت دستورالعملهای بهداشتی این بازدید انجام شود.
در پایان رییس بنیاد نخبگان استان گیلان مجددا از آقای فلاح ابراهیمی و همکارانشان در شرکت تیمن بابت فراهم نمودن امکان این بازدید مجازی و کارشناسان پژوهشکده چای بابت حضور و شرکت کنندگان بابت شرکت در این بازدید مجازی تشکر نمودند.