بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
  • 1401/02/26 - 17:41
  • - تعداد بازدید: 439
  • - تعداد بازدیدکننده: 439
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

آقای دکتر شیرینی رییس بنیاد نخبگان استان گیلان: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک رکن مهم آموزشی و پژوهشی استان، جایگاه مهمی برای شناسایی دانشجویان مستعد و تشکیل اجتماعات نخبگانی دارد.

با هدف فراهم نمودن امکان پیشرفت‌های علمی، فنی و پژوهشی نخبگان و استعدادهای برتر استان گیلان و در راستای اجرایی نمودن سند راهبردی کشور در امور نخبگان مبنی بر پشتیبانی از فعالیت اجتماعات نخبگانی و استعدادهای برتر، نشست مشترک فیمابین بنیاد نخبگان استان گیلان و دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان برگزار شد.

dr.shirini

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان گیلان، آقای دکتر شیرینی رییس بنیاد نخبگان استان گیلان روز دوشنبه 26 اردیبهشت سال جاری با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با آقای دکتر دوستار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان دیدار و گفتگو نمود. در ابتدای این دیدار آقای دکتر دوستار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان ضمن خیر مقدم و تشکر از جناب آقای دکتر شیرینی و هیئت همراه، با تشریح ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و ارائه گزارشی از دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، اظهار داشتند: همزمان با ورود به چله دوم دانشگاه آزاد اسلامی، جشنواره توانمندی ها و فناوری های زیر ساخت دانشگاه آزاد اسلامی در خرداد سال جاری در تهران برگزار می شود که یک اتفاق مهم و بزرگ برای دانشگاه آزاد اسلامی شمار می رود. ایشان از آقای دکتر شیرینی جهت بازدید از این جشنواره دعوت بعمل آوردند.

درادامه جناب آقای دکتر شیرینی رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان ضمن تشکر از جناب آقای دکتر دوستار، با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی رکن مهم آموزشی و پژوهشی استان، جایگاه مهمی برای شناسایی دانشجویان مستعد و تشکیل اجتماعات نخبگانی دارد طی سخنانی اظهار داشتند:  استفاده از ظرفیت نخبگانی و حمایت از جامعه نخبگانی الان تبدیل به یک گفتمان مدیریتی در کشور شده است. ایشان افزودند: جامعه در خیلی از مواقع اینجور گفتمان ها را زودتر به جریان می اندازد و این موضوع تبدیل می شود به یک انتظار ابتدایی و همین انتظار ابتدایی تبدیل می شود به قانون و مطالبه ساختار حکومتی، و این موضوع سال های مدیدی است که مورد توجه قرار گرفته است ولی امسال با توجه به تعبیر و شعار سال که تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین نام گذاری شد این ساختار اجرایی حکومتی خیلی گسترده تر شده و با توجه بیشتر به این واقعیت وارد میدان شده است و ما می بینیم که خوشبختانه این گفتمان تبدیل شده به یک گفتمان عمومی و دارد ساختار مند می شود و در واقع قانون پیدا می نماید و شکل می گیرد و این می تواند کار را تسهیل نماید.

رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان در ادامه افزودند: در این مسئله بحث اصلی بحث استفاده از ظرفیت استعدادهای برتر است اصل ماجرا اینست که ما تعبیر جامعه نخبگانی که تعبیر جامع تر آن استعدادهای نخبگانی هستند جامعه هدف مارا تشکیل میدهند و ما اصرار داریم که این استعدادهای برتر به کار گرفته شوند تا بتوان امور را بهتر پیش برد. ایشان در ادامه اظهار داشتند: ذیل بحث شناسایی در واقع توانمند سازی را داریم  که یک مسئله مهم است  و جزو وظایف ذاتی بنیاد نخبگان است و بنیاد از ابتدا به همین اسامی شکل گرفته است تا استعدادها را شناسایی نماید بعد آن ها را توانمند نموده و برود به سمت اثر بخشی آنان در جامعه، که حالت سوم آن الان خیلی دارد شکل می گیرد. در این راستا ما اعتقاد داریم که جامعه استعداد برتر یک مجموعه محدود نیست بلکه در همه پهنه گستردگی دارد و این به آن معنا نیست که استعدادهای برتر ما فقط در محیط های آموزشی باشند ولی در محیط های دانشگاهی غلظت آن بیشتر بوده و سهولت دستیابی به آنها بیشتر است هم بحث دانشجویان که طی یک فرآیند علمی وارد دانشگاه می شوند و شناسایی آنان راحت  تر است و هم از منظر اعضای هیئت علمی و کسانی که بعنوان استاد و اعضای هیئت علمی در دانشگاه ها حضور دارند اینها عموما جزو استعدادهای برتر هستند که می توانند در حوزه های مختلف خودشان کارگشا باشند و راه نشان بدهند و حتی در اجرا هم به ما کمک کنند ایشان در این زمینه افزودند:  تاکید می نمایم نشانه های این موضوع مخصوص در چند ماه اخیر در قوانین و آیین نامه های وزارت خانه ها خصوصا بعد از تاکیدی که مقام معظم رهبری داشتند خیلی شکل گرفته و خیلی محکم کار مورد توجه قرار گرفته است و این ظرفیت خوبی است که ما باید از آن استفاده نماییم.

آقای دکتر شیرینی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشتند: ما باید تلاش کنیم از ظرفیت همه دانشگاه ها استفاده نماییم از دانشگاه آزاد اسلامی، فرهنگیان، علوم پزشکی و دانشگاه گیلان هم در شناسایی استعدادهای برتر و هم در کمک گیری از آنها به تقویت بنیه و هم در کمک به تقویت ساختار اجرایی، لذا مهمترین قدم هایی که الان می توان برداشت و از آن کمک گرفت داشتن یک بانک اطلاعاتی از جامعه نخبگانی، بخصوص در محیط های دانشگاهی هست هم مجموعه اساتید و هم مجموعه دانشجویان که این بانک اطلاعاتی خیلی به ما کمک خواهد کرد تا بتوانیم به نیازهای استانی و ملی جواب بدهیم کما اینکه ما تاکنون از کمک های دانشگاه آزاد بهره مند بودیم و این جای خوشحالی است و تشکر می نماییم و انشالله این همکاری باید بیشتر هم بشود.

رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان در ادامه افزودند:  ما از هر نوع همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی بخصوص در حوزه علمی بشدت استقبال می نماییم ایشان در ادامه با اشاره به مدارس سما دانشگاه آزاد، آن را ظرفیت خیلی خوبی برای شناسایی استعداد های برتر دانش آموزی بر شمرد و افزودند: بنیاد می تواند با برگزاری مدرسه خلاقیت و ایده پردازی در این مسیر به دانشگاه آزاد اسلامی استان کمک نماید. درادامه این جلسه آقای مهندس نیما علی بلندی کارشناس بنیاد نخبگان استان گیلان طرح ها و تسهیلات بنیاد نخبگان را تشریح نمودند. همچنین در این جلسه جناب آقای دکتر صیداوی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، جناب آقای دکتر شریعتی مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و سرکار خانم دکتر کهنی مدیر باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان طی سخنانی از بخش های تحت مدیریت خود گزارشی ارائه نمودند.

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 158115
کلمات کلیدی
مدیر گیلان
خبرنگار

مدیر گیلان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید