معاون آیندهسازان بنیاد ملی نخبگان: تکریم مفاخر بومی تکمیلکننده چرخه نخبگانی است/ ضرورت ادای دین به نخبگان دغدغهمند نسبت به جامعه
سید محمد صادق موحد، تکریم مفاخر بومی را تکمیلکننده چرخه نخبگانی توصیف کرد و گفت: وقتی کشوری به توسعه میرسد که کاکردهای علمی به عنوان ارزش فرهنگی در جامعه نهادینه شود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ سید محمدصادق موحد؛ معاون آیندهسازان بنیاد ملی نخبگان در مراسم رونمایی از کتاب زندگینامه روایی نخبه معاصر ایران، دکتر منوچهر دوایی، گفت: توسعه علمی یکی از مولفهها و شروط اصلی توسعه پایدار است.
وی افزود: توسعه علمی به نوعی استمداد از روشهای عقلانی برای زایش و خلاقیت علمی به مفهوم چیستی و چرایی و دانش فنی به معنای چگونگی است؛ بنابراین وقتی کشوری به توسعه میرسد که کاکردهای نهادهای علمی به عنوان ارزش فرهنگی در جامعه نهادینه شود.
موحد ادامه داد: تکریم و الگوسازی از مفاخر بومی یکی از وجوه توسعه علمی است که بار فرهنگی بالایی هم دارد و اتفاقا در سند راهبردی کشور در امور نخبگان نیز مورد تاکید قرار گرفته است چراکه نقش بسزایی در تکمیل چرخه اثرگذاری نخبگان دارد.
معاون آیندهسازان بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه استاد دوایی به معنای واقعی کلمه نخبهای در پرتو جهانبینی توحیدی هستند، تاکید کرد: ادای دین به نخبگان دغدغهمند نسبت به جامعه، اقدامی ضروری است.
وی همچنین تصریح کرد: تکریم و الگوسازی از مفاخر بومی راهی برای ارتقاء حس مسئولیتپذیری اجتماعی نخبگان است تا این افراد توان خود را در مسیر توسعه و تعالی کشور به کار بگیرند.
شایان ذکر است، دکتر منوچهر دوایی از جراحان نخبه دوران دفاع مقدس است که اکنون نیز به عنوان یکی از برجستهترین پزشکان و اساتید علوم پزشکی در ایران فعالیت میکند. تخصص منوچهر دوایی جراحی با گرایش جراحی اطفال، جراحی سرطان و جراحی دستگاه گوارش است. این پزشک برجسته دارنده چندین نشان و جایزه ملی و مؤلف و مترجم چندین کتاب مهم پزشکی است.
مراسم رونمایی از کتاب «مینوچهر» زندگینامه روایی نخبه معاصر ایران (دکتر منوچهر دوایی) به نویسندگی جواد کامور بخشایش، با حضور خانواده دکتر منوچهر دوایی و جمعی دیگر از مسئولان و مدیران لشکری و کشوری، اساتید نخبه و سرآمد، نویسندگان و استعدادهای برتر کشور در محل بنیاد نخبگان استان تهران برگزار شد.
نظر دهید