با همت بنیاد نخبگان استان گیلان اولین دوره آموزشی از سلسله وبینارهای "مسیر امن و چالشهای حفاظت از ایده و اختراعات" با عنوان " پتنت و حقوق ثبت اختراعات، مسیری امن " برگزار شد.
بنیاد نخبگان استان گیلان در راستای برنامههای فرهنگی با هدف توانمندسازی و افزایش آشنایی نخبگان و استعداد های برتر با قوانین و مقررات حفاظت از ایده و اختراعات، وبینار آموزشی "پتنت و حقوق ثبت اختراعات، مسیری امن" را در روز دوشنبه 14 شهریور ساعت 10 تا 12 برگزار نمود.
در ابتدای وبینار آقای دکتر شیرینی رئیس محترم بنیاد نخبگان استان گیلان ضمن خوشامدگویی به شرکتکنندگان، طی سخنانی اظهار داشتند: یکی از ویژگیهای نخبگان و استعدادهای برتر ایدهپردازی و ارائه نظریات مختلف و همچنین ابداع و اختراع است که این نشاندهنده پویایی جریان نخبگی است و در این مسیر یکی از چالشهایی که عزیزان با آن روبرو هستند موضوع حفظ منافع مادی و معنوی و یا به عبارتی مالکیت فکری نظریات، ایدهها و یا اختراعاتشان است.
رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان در ادامه افزودند: بررسیها نشان میدهد یکی ار مشکلاتی که در این مسیر وجود دارد عدم آشنایی با قوانین و مقرراتی است که به این موضوع مرتبط هستند. ایشان در ادامه اظهار داشتند: ما در بنیاد نخبگان استان گیلان با توجه به برنامههای توانمندسازی نخبگان و استعدادهای برتر، یکی از برنامههایی که در نظر گرفتهایم کمک به این مسیر و آشنا کردن استعدادهای برتر با قوانین و مقرراتی است که برای آنها مسیر امنی را فراهم می نماید تا بتوانند ایدهها و ابداعاتشان را برای خود حفظ کرده و مالکیتش را در اختیار داشته باشند. در این راستا 4 وبینار با عنوان کلی " مسیر امن و چالشهای حفاظت از ایده و اختراعات" طراحی شده است که امروز وبینار نخست با عنوان " پتنت و حقوق ثبت اختراعات، مسیری امن" برگزار میشود.
این وبینارها توسط جناب آقای مهندس پویان پیردیر که خود از دانشآموختگان دانشگاه گیلان هستند اجرا میشود. در ادامه جناب آقای مهندس پویان پیردیر برنده بورسیه کارشناسی ارشد مالکیت فکری و دانش آموخته سازمان جهانی مالکیت فکری (wlpo) و موسس و مدیر عامل موسسه نوآوری، انتقال فناوری و دارایی فکری مارلیک با ارائه پاورپوینت در خصوص موضوعات: علائم تجاری، سئوالاتی که قبل از فایل کردن اختراع باید پرسید، پتنت، فایده یا ضرر، جایگزین پتنت، کاربرد ثبت اختراع در ایران، بهترین منبع جستجوی فناوری موجود، بهترین زمان برای ثبت اختراع، بهترین شیوه حفاظت از ایده و فناوری، اشتباعات رایج در پتنت، آشنایی با مالکیت فکری و باز تعریف آن، حفاظت از اختراع، سازمان جهانی مالکیت فکری و گواهی ثبت اختراع یا پتنت سخنرانی نمودند.
در پایان این جلسه سئوالاتی از سوی شرکت کنندگان مطرح شد که توضیحات لازم در خصوص آنها توسط سخنران محترم ارائه گردید. شایان ذکر است که این وبینار با استقبال قابل توجه و حضور گسترده استعدادهای برتر روبرو شد.
نظر دهید