گسترش تعاملات علمی؛ همایش بینالمللی علوم شناختی به دور هشتم رسید
دانشگاه شهید بهشتی میزبان هشتمین همایش بینالمللی علوم شناختی میشود تا فعالیت های تحقیقاتی توسعه وگسترش یابد و همچنین شاهد فزایش همکاریهای بین رشتهای در این حوزه باشیم
در این همایش موضوعات و یافتههای علمی در محورهای عصب شناسی شناختی، روان شناسی شناختی، آموزش و پرورش شناختی، زبانشناسی شناختی، فلسفه ذهن، هوش مصنوعی، مدلسازی شناختی، بازتوانی شناختی، عصبشناسی بالینی با تاکید بر اوتیسم و آلزایمر، نقشه برداری و تصویربرداری مغز، هنر و شناخت، رسانه و شناخت، فناوریهای واسط مغز و رایانه مورد بحث و بررسی قرار میگیرد.
هشتمین همایش بینالمللی علوم شناختی 30 و 31 مرداد ماه و 6 و 7 شهریور ماه سال جاری برگزار میشود. حضور برای علاقمندان و دانشجویان رایگان است.
فرهیختگان و صاحبنظران برجسته خارجی در این رویداد حضور دارند و دستاوردهای ارزشمند علمی در آن ارائه میشود.
این همایش فرصت مغتنمی برای همکاریهای علمی بینالمللی و میان دانشگاهها فراهم میکند تا از این رهگذر شاهد رشد و شکوفایی درخور و مناسب دانشجویان و محققان از یک سو و نزدیک شدن به مرزهای دانش از طرف دیگر باشیم. انجام تعاملات علمی بدون شک زمینه ساز طرح ایدههای نو برای انجام پژوهشهای آتی و همکاریهای میان رشتهای میشود.
همچنین در این رویداد مقالات تحقیقی بسیاری درقالب سمپوزیومهای متعدد و پوستر نیزتوسط محققان ارائه خواهد شد و بخش قابل توجهی از همایش به برگزاری میزگردهایی با حضور اندیشمندان حوزه علوم شناختی اختصاص دارد.
در هشتمین همایش بینالمللی علوم شناختی مباحث علمی و پژوهشی در قالب سخنرانیهای کلیدی، میزگردهای علمی، ارائه مقالات به صورت سخنرانی و پوستر، کارگاه های آموزشی توسط محققان خارجی و داخلی برگزار خواهد شد.