دکتر شیرینی: طرح احمدی روشن میتواند زمینهساز حل بسیاری از مشکلات استان گیلان باشد.
با هدف تبیین و اجراییسازی طرح شهید احمدی روشن، نشست مشترک رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان با نمایندگان دستگاههای اجرایی استان گیلان برگزار شد.
جلسه رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان با نمایندگان دستگاههای اجرایی استان گیلان با هدف تبیین و فراهم نمودن اجرای طرح شهید احمدی روشن در استان گیلان در بنیاد نخبگان استان گیلان بر گزار گردید. در ابتدای این جلسه جناب آقای دکتر شیرینی رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان ضمن خوشامدگویی به شرکت کنندگان، طی سخنانی اظهار داشتند: وظایف بنیاد نخبگان شامل سه بخش شناسایی استعدادهای برتر، توانمندسازی و حمایت از آنان است تا این عزیزان بتوانند در بخش های مختلف جامعه به خدمت مشغول بشوند.
جناب آقای دکتر شیرینی در ادامه افزودند: هر کدام ازاین وظایف سه گانه ای که بنیاد نخبگان بر عهده دارد در قالب طرحهای مشخصی انجام میشوند و این طرح ها مجموعه های معینی را بسته به موضوع، تحت پوشش قرار میدهند این مجموعهها میتوانند مجموعههای دانشجویی، دانش آموزی و یا غیر از این مجموعهها باشند و هر کدام از این مجموعهها بسته به شرایط خودشان تحت حمایت قرار می گیرند.
ایشان با اشاره به برخی از طرحهای موجود مانند طرحهای شهید صیاد شیرازی و شهید وزوایی اظهار داشتند: از مهمترین این طرحها طرح شهید احمدی روشن است که این طرح دارای سه راس اصلی کارفرما، استاد راهبر و مجموعهای از دانشجویان است.
رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان در ارزیابی طرح شهید احمدی روشن اظهار داشتند: در قالب این طرح موضوع شناسایی استعدادهای برتر، توانمندسازی و حمایت از ورود مجموعههای دانشجویی برای کمک به حل مشکلات اجتماعی در همه حوزهها صورت می پذیرد.
ایشان در ادامه ضمن توضیح انواع طرح احمدی روشن اضافه نمودند که: هدف ما از این جلسه این است که موضوع حمایت از استعدادهای برتر و بکارگیری آنان برای حل مشکلات که به یک مطالبه عمومی تبدیل شده است محقق بشود.
رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان در ادامه افزودند: در طرح شهید احمدی روشن سازمانهای دولتی یا خصوصی مشکلات خودشان را طرح میکنند و برای مشکلات طرح شده یک تیم تحقیقاتی زیر نظر یک استاد بعنوان استاد راهبر طرح و مجموعه ای از دانشجویان منتخب تشکیل و آن مشکل را پس از بررسی و تحقیق مرتفع می کنند ضمن آنکه در این فرآیند توانمندسازی دانشجویان برای انجام کارهای مشترک و ورود به اجتماع برای حل مشکلات بزرگتر بعنوان یک نتیجه مهم حاصل می شود.
به همین علت است که در این خصوص همه سازمانها و دستگاههایی که در استان وجود دارند اعم از بخش خصوصی یا دولتی می بایست مشارکت بنمایند.
در ادامه آقای مهندس علی بلندی کارشناس بنیاد نخبگان استان گیلان با ارائه پاورپوینت موضوعات: اهداف طرح شهید احمدی روشن، ارکان طرح، معیارهای انتخاب مسئله، ویژگیهای پیشنهاده ها، اقسام هستههای مسئله محور، مزایای مشارکت در طرح، وظایف نهادهای مشارکت کننده، شرایط اعضای هسته های مسئله محور، شرایط راهبران هسته های مسئله محور و مراحل اجرای طرح احمدی روشن را برای شرکت کنندگان تشریح نمودند.
در پایان هریک از شرکت کنندگان ضمن تقدیرو تشکر از برگزاری این جلسه، به بیان نظرات خود پرداختند.
نظر دهید