بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
  • 1400/11/23 - 00:00
  • - تعداد بازدید: 144
  • - تعداد بازدیدکننده: 128
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

دکتر اصفهانی: نقش نخبگان و مستعدان در حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی، خاص است

همزمان با گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی،  نشست هم اندیشی شورای هماهنگی امور نخبگان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان با بنیاد نخبگان استان گیلان برگزار شد

~/Asset/News/News/Image/News/jadid/NewFolder/NewFolder/NewFolder/NewFolder/003122222222222222224.jpg

بنیاد نخبگان استان گیلان در راستای فعالیت‌های فرهنگی و با هدف توسعه زیر ساخت های اطلاع رسانی مناسب در اجتماعات و فعالیت‌های نخبگانی، نشست هم‌اندیشی شورای هماهنگی امور نخبگان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان با بنیاد نخبگان استان گیلان را در روز چهارشنبه 20 بهمن در هشتمین روز دهه مبارک فجر در بنیاد نخبگان استان گیلان برگزار نمود.


 در ابتدای این برنامه آقای دکتر اصفهانی رییس بنیاد نخبگان استان گیلان ضمن خوشامد گویی به میهمانان شرکت کننده، طی سخنانی با اشاره به ارتباط و همکاری نزدیک بنیاد نخبگان استان گیلان و بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان، سطح این همکاری‌ها را بسیار مفید و اثربخش توصیف نمودند. ایشان در ادامه با اشاره به تدوین سند راهبردی کشور در امور نخبگان در شورای عالی انقلاب فرهنگی و ابلاغ آن توسط رییس جمهور به همه سازمان‌ها، به رسالت بنیاد ملی نخبگان وتعریف نخبگی بر اساس سند راهبردی کشور در امور نخبگان پرداختند و افزودند: بنیاد نخبگان معتقد است طبق آن سند کسی نخبه است که دارای استعدادذاتی و خدادادی بوده و معتقد است که نخبگی مادرزادی نیست، بلکه فرد مستعد با استعداد خدادادی زاده شده و در طول زمان توسط خانواده، معلمین، دانشگاه و سایر نهادهای توانمندساز تقویت و بالنده شده و به استعداد برتر تبدیل می‌شود که البته هنوز در مسیر نخبگی قرار دارد. این فرد باید در زندگی خودش بعد از بالندگی به آستانه اثرگذاری برسد و در کشور خودش یک اثر قابل توجه علمی، فرهنگی و اجتماعی بگذارد و بویژه اینکه آن اثرگذاری مسئولانه و داوطلبانه و پیشقراولانه باشد. بعبارت دیگر کارهایی که از توان هر کسی ساخته نیست یا اراده انجام آن نیست، فرد استعداد برتر برعهده گرفته و به تدریج به مرز نخبگی می‌رسد.


رییس بنیاد نخبگان استان گیلان نخبگی را حد بالا و قله وصول برای استعدادهای برتر برشمردند و اظهار داشتند: ما دارای مصادیقی از نخبگی در استان گیلان هستیم مانند: پروفسور سمیعی که معرف همه هست، پروفسور حسن ابراهیم‌زاده معبود چهره ماندگار زیست شناسی کشور، پروفسور بهمن مهری ریاضیدان گیلانی و پروفسور علی درویش‌زاده پدر علم زمین شناسی. بنیاد نخبگان تلاش دارد استعدادهای برتر را با این بزرگواران آشنا نماید و با اجرای برنامه‌های متناسب در محضر آنان، با کلام و زندگی آنان آشنا شده تا در مسیر بالندگی و رسیدن به مرحله نخبگی الگوسازی شوند. آقای دکتر اصفهانی در ادامه به سابقه همکاری‌های خوب بنیاد شهید استان گیلان و بنیاد نخبگان استان گیلان اشاره نموده و افزودند: بنیاد نخبگان در حوزه دانش آموزی با همکاری خوب بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان، مبادرت به برگزاری مدارس فصلی خلاقیت و ایده پردازی برای دانش آموزان مدارس شاهد در شهرستان رشت و سایر شهرستان‌های استان نمود تا هم استعدادهای دانش آموزی شناسایی بشوند و هم اینکه کمک بشود تا در مسیر توانمندسازی قرار داده شوند.


در ادامه آقای داوطلب معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان ضمن تشکر از بنیاد نخبگان استان گیلان جهت برگزاری این نشست صمیمانه، با اشاره به سابقه همکاری‌های دو سازمان در استان گیلان، با معرفی میهمانان شرکت کننده در این نشست، گزارشی از وضعیت و موفقیت‌های دانش آموزان و دانشجویان شاهد و ایثارگر استان گیلان که تحت پوشش بنیاد شهید استان گیلان هستند، ارائه دادند.


معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید با اشاره به اینکه جمعیت زیادی از این عزیزان دارای شرایط ورود به عرصه نخبگی هستند، افزودند: از این عزیزان انتظار داریم تا با ورود به عرصه رویدادهای علمی و فناوری، استارتاپ‌ها و کمک به اجرایی سازی ایده‌های نوآورانه علمی و فناوری، بنیاد شهید و امور ایثارگران را از یک اداره خدمات‌ده صرف به یک سازمان کارآفرین و اشتغال‌زای مبتنی بر فناوری‌های نوآورانه تبدیل نمایند و در این مسیر نیازمند مساعدت بنیاد نخبگان هستیم. ایشان در ادامه با اشاره به اساسنامه بنیاد شهید و امورایثارگران که به تایید حضرت امام (ره) رسیده و مورد تاکید مقام معظم رهبری است افزودند: براساس اساسنامه، بنیادشهید یک سازمان فرهنگی، سیاستگزار و مطالبه‌گر بوده که طی سال‌های اخیر بر اساس ضرورت‌هایی بطور ناخواسته به یک سازمان صرفا خدمات‌رسان تبدیل شده است و حال چاره‌ای نیست مگر اینکه به سمت کارآفرینی و مولد بودن گام برداشته شود و البته تغییرات خوبی در این مورد در دست اقدام است.


در ادامه این نشست اعضای شورای هماهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان به بیان دیدگاه‌ها، چالش ها و ظرفیت‌های موجود در جامعه نخبگان جمعیت شاهد و ایثارگر استان گیلان پرداختند و توافق شد که برای حصول به راهکارهای مناسب و برنامه‌ریزی برای فعالیت‌های مشترک، جلسات هم‌اندیشی مشابهی در آینده ترتیب داده شود. 



 

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 136889
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم