با همت بنیاد نخبگان استان گیلان و همزمان با سال جهانی علوم پایه، وبینار آموزشی " علوم زیستی و نقش آن در فناوری های هزاره سوم " برگزار شد.
بنیاد نخبگان استان گیلان در راستای برنامههای آموزشی و همزمان با سال جهانی علوم پایه با هدف توانمندسازی و افزایش آشنایی نخبگان و استعدادهای برتر با اهمیت علوم پایه، وبینار آموزشی " علوم زیستی و نقش آن در فناوریهای هزاره سوم " را در روز یکشنبه 6 شهریور برگزار نمود.
درابتدای این وبینار جناب آقای دکتر شیرینی رئیس محترم بنیاد نخبگان استان گیلان ضمن خوشامدگویی به شرکتکنندگان و با تشکر از جناب آقای دکتر حسینخانی میهمان ویژه برنامه به جهت قبول دعوت بنیاد نخبگان استان گیلان، طی سخنانی اظهار داشتند: یکی از شاخصهای توسعه هر کشوری فناوری و میزان پایداری آن و گستردگی آن در جامعه است و بدون شک اگر ما بخواهیم شاهد فناوریهای پایدار و موثر در دنیا باشیم قطعا این امکانپذیر نیست مگر با توسعه پایدار آن در حوزه علم و دانش و اگر بخواهیم شاهد پایداری و ماندگاری علم باشیم بدون شک یکی از شاخصها توسعه و گسترش علوم پایه و عمق بخشی به مفاهیم و دانش در این حوزه است.
رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان در بیان اهمیت علوم پایه اظهار داشتند: علوم پایه مجموعهای از دانشهایی است که می توانند پایه و اساس رشد و گسترش و تعالی سایر علوم باشند و قطعا در همین راستا میتوانند باعث پایداری فناوری و تکنولوژی بشوند به همین دلیل است که برای جلب توجه جامعه جهانی به اهمیت این موضوع سال 2022 بعنوان سال جهانی علوم پایه نامگذاری شده است و برنامههای مختلفی در سطح جهان در این رابطه در حال برگزاری است.
ایشان در ادامه افزودند: در بنیاد نخبگان استان گیلان هم برنامههایی در این خصوص انجام شده است و برنامههای دیگری را هم در آینده اجرا خواهیم کرد. جناب آقای دکتر شیرینی در پایان ضمن تشکر مجدد از مدرس محترم برنامه اظهار داشتند: امروز در این وبینار از حضور جناب آقای دکتر حسینخانی استاد محترم دانشگاه تربیت مدرس، رئیس مرکز جامعه پزشکی بازساختی دانشگاه و رئیس کمیته علمی المپیاد زیستشناسی ایران استفاده خواهیم کرد تا در خصوص مبحث مربوط به زیستشناسی و نقش آن در هزاره سوم از محضر ایشان بهره مند شویم چرا که همانطور که استحضار دارید علوم زیستی و موضوعات مربوط به زیستشناسی از مجموعه علوم پایه هستند که مبنای بسیاری از علوم را تشکیل میدهند و قطعا پیشرفت در حوزههای مختلف علمی بخصوص در حوزههایی مثل پزشکی میسر نیست مگر اینکه ما به این بخش از علم توجه جدی کرده و در این خصوص مطالعات گستردهای داشته باشیم.
در ادامه جناب آقای دکتر حسینخانی ضمن تشکر از رئیس محترم بنیاد نخبگان استان گیلان جهت برگزاری این برنامه، در خصوص موضوعات: اهمیت علم زیستشناسی، پیدایش حیات و جانداران، تاریخ پیدایش زمین، تاریخ حیات در کره زمین، توارث موجودات زنده، اساس تکامل موجودات زنده، فناوریهای زیستی و اهمیت آن، شاخههای فناوریهای زیستی، کاربردهای فناوری زیستی را همراه با نمایش اسلاید برای شرکتکنندگان تشریح نمودند.
در پایان این جلسه سوالاتی از سوی شرکتکنندگان مطرح شد که توضیحات لازم در خصوص آنها توسط استاد محترم ارائه گردید. شایان ذکر است که این وبینار با استقبال و حضور گسترده استعدادهای برتر از سراسر کشور روبرو شد.
نظر دهید