با هدف تجلیل از بانوان/نشست اجتماع نخبگانی با استاندار گیلان برگزار شد
نشست اجتماع نخبگانی با استاندار گیلان برگزار شد
استاندار گیلان توجه به ظرفیت بانوان نخبه و استعداد برتر و بهرهگیری از توان مدیریتی آنان را بخشی از وظیفه دولت دانست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بنیاد نخبگان استان گیلان دکتر مصطفی سالاری در این نشست که به مناسبت بزرگداشت میلاد دخت نبی مکرم اسلام (ص)؛ حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن، روز در محل سالن غدیر استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در طول تاریخ همواره بانوان گیلانی درکارهای اقتصادی فعال بودند که تبلور آن در کشاورزی دیده میشود. وی با بیان اینکه همواره بانوان گیلان زمین در حوزههای مختلف پیشتاز بودهاند، تصریح کرد: متأسفانه آنچه باید، برایشان محقق نشده و لازم است اتفاقات بهتری رقم بخورد. استاندار گیلان توجه به ظرفیت بانوان نخبه و استعداد برتر و بهرهگیری از توان مدیریتی آنان را بخشی از وظیفه دولت دانست و تصریح کرد: البته برخی محدودیتهای قانونی در برخی انتصابات وجود دارد که از اختیار استانداران خارج و مربوط به بخش دولت و حاکمیت است؛ مهمترین راهکار برای بهرهگیری از تمام ظرفیت جامعه اعم از آقایان و بانوان، انسجام درونی و ارائه پیشنهادات و ایدهها از طریق تشکلها و صنوف مختلف به بدنه دولت و حاکمیت است.
دکتر سالاری با اشاره به رشد قابل ملاحظه بانوان در زمینه تحصیلات تکمیلی، تأکید کرد: جامعهای که بتواند به بهترین شکل از ظرفیت نیمی از جمعیتش که بانوان هستند بهره ببرد، میتواند مدعی پیشرفت و ترقی باشد. وی با تأکید بر لزوم اجرایی شدن بخشنامه بکارگیری جوانان و بانوان در سمتهای مدیریتی، تصریح کرد: بر عهد خود پایبندم و تأکید مؤکد دارم که هر فرماندار بایستی حداقل از ظرفیت یک بانو برای سمتهای مدیریتی همچون بخشدار یا معاون فرماندار استفاده کند.
گفتنی است در ابتدای این نشست تعدادی از بانوان از جمله بانوان تحت پوشش بنیاد نخبگان استان گیلان به بیان دیدگاه های خود پرداختند.
سرکار خانم دکتر پری طوسی برگزیده جایزه پسادکتری شهید چمران بنیاد ملی نخبگان طی سخنانی با اشاره به مفاد سند راهبردی کشور در امور نخبگان، نقش نخبگان در فراهم ساختن زمینه رشد و توسعه استان را به تفصیل تشریح نمودند. ایشان اظهار داشتند: در تفکر نخبگانی که منبعث از "سند راهبردی کشور در امور نخبگان" است، نخبگی موهبت توقع آفرین نیست، بلکه مسئولیت تعهد آفرین است. اگرچه این خاصیت نیروی محرکه نخبگان در ایفای خدمت تلقی میشود و نخبه با هر اقدام نافرجامی با نیروی مضاعف به تلاش مجدد مبادرت میکند، لیکن ایجاد فضای نخبگانی مستلزم مشارکت فعالانه همه اجزای اکوسیستم است که بخشی از آن مبتنی بر اهتمام مدیران ارشد استانی بویژه استاندار محترم است. اعتقاد نخبگان بر این است که این اکوسیستم بر اثر رویهها و روندها در طول زمان بوجود آمده و پس از آن نهادینه و البته پایدار میشود.
بار دیگر با تاکید بر آمادگی برای ایفای "خدمت مسئولانه" بانوان نخبه، اهتمام آن مقام محترم به حمایت از تشکیل اجتماعات نخبگانی در استان (در سطوح کلیه ادارات و سازمانهایی که احتمال شناسایی نخبگان در آن میرود)، مورد مطالبه جمع حاضر برای اثبات ادعای خدمت بیادعای نخبگان زن گیلانی میباشد.