با حضور رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان، همایش بزرگداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان برگزار شد.
همزمان با گرامیداشت هفته پژوهش، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت همایش بزرگداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان را در روز یکشنبه 27 آذر سال جاری برگزار نمود.
در این همایش که رییس محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، رییس محترم بنیاد نخبگان استان گیلان، مدیرکل محترم آموزش و پرورش استان گیلان، معاونین دانشگاه آزاد اسلامی استان و روسای واحدهای شهرستانی دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند جناب آقای دکتر شیرینی رییس محترم بنیاد نخلبگان استان گیلان که بعنوان میهمان و سخنران اصلی این همایش حضور داشتند طی سخنانی ضمن تشکر از دعوت دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان برای حضور در این جلسه، در مقدمه سخنان حوداظهار داشتند: اگر به تفاوت انسان با سایر مخلوقات بنگریم تفاوت اصلی را در قدرت انسان برای تفکر، تعقل و اندیشه جهت یافتن راه حل مسائل و قدرت بکارگیری امکانات نهفته در عالم برای ادامه حیات و ماندگاری در خواهیم یافت ایشان در این زمینه افزودند: بر این اساس ما به جرات می توانیم بگوییم که پژوهش جزیی از سرشت انسان است و تمام انسان هایی که می اندیشند و اندیشه را سرلوحه حرکت خودشان در زندگی قرار می دهند بنوعی پژوهشگر هستند و به همین دلیل بایستی مورد احترام قرار بگیرند. جناب آقای دکتر شیرینی در ادامه اظهار داشتند: اما کسانی که ما به عنوان پژوهشگر می شناسیم و خود را موظف به تقدیر و تکریم از ایشان می دانیم کسانی هستند که سطح و عمق اثر گذاری نتایج اندیشه شان و میزان ماندگاری آن بیشتر است. رییس محترم بنیاد نخبگان استان گیلان افزودند: ما پژوهشگران را به استناد روال معمولی در بخش های منطقه ای، ملی و بین المللی می شناسیم و از آنان تقدیر می نماییم و به آنان احترام میگذاریم.
نکته مهم اینست که ما بایستی به گونه ای عمل کنیم که دامنه اثر پژوهشگران، نام و تاثیر حضورشان عالمگیر بشود و برای اینکه بتوانیم به این مهم دست بیابیم ضرورت ایجاب می کند تا در حوزه پژوهش و پژوهشگران به عواملی توجه کنیم که اولین آنها عامل تامین امکانات اولیه برای پژوهشگران به منظور ارتقا کیفیت فعالیت هایشان است. دومین مورد ضروری رفع دغدغه های پژوهشگران است اگرچه در سال های اخیر برنامه ریزی های خوب و مصوبات ارزشمندی در این خصوص شده است اما می بایست تلاش برای پاسخ گویی به نیازهای پژوهشگران بیشتر بشود.
ایشان در ادامه افزودند: مسئله مهم دیگری دل پژوهشگران مشتاق به فعالیت بیشتر می کند اینست که مطمئن به استفاده از نتایج تحقیقاتشان یا به عبارتی اثر بخشی آنها باشند که این موضوع به نگاه مدیران و مسئولان در بکارگیری این نتایج بستگی دارد لذا .بنظر میاید که در این رابطه بحث ایجاد اعتماد و احترام برای پژوهشگران مهمترین نکات باشند. جناب آقای دکتر شیرینی در خصوص اهمیت نقش آموزش در پژوهش اظهار داشتند: نکته مهم دیگری که ما بتوانیم پژوهشگران توانمند تربیت کنیم و جریان پژوهشگری و نخبگانی را در جامعه حفظ نماییم بحث توجه به آموزش است چرا که اگر ما بخواهیم پژوهشگر موفق و توانمند داشته باشیم نیازمند آموزش درست هستیم و بدون آموزش مبانی اولیه نمی توانیم پژوهشگران موفق تربیت نماییم و این مهمترین نکته در فعالیت های ما در بنیاد نخبگان و شما بزرگواران در دانشگاه است و چنانچه تلفیقی درست، قوی و ماندگار بین این دو موضوع ایجاد نماییم روزی خواهد رسید که ما هفته یا روز تجلیل از اندیشه و اندیشمندان داشته باشیم اما برای اینکه به این نقطه برسیم تصور ما اینست که استفاده از ظرفیت های بنیاد نخبگان و دانشگاه ها یک امر کاملا ضروری و اجتناب ناپذیر است و ما ناچاریم که از ظرفیت های یکدیگر استفاده نماییم.
ایشان در ادامه به تشریح تعدادی از طرح های بنیاد نخبگان پرداختند و اظهار داشتند: از همه بزرگواران انتظار داریم در این طرح ها ورود گرده و در اجرایی نمودن آنها به بنیاد نخبگان استان گیلان کمک نمایند. جناب آقای دکتر شیرینی در پایان با تشکر از جناب آقای دکتر دوستار رییس محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان اظهار داشتند: دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان همکاری بسیار خوبی با بنیاد نخبگان استان گیلان دارد و امیدواریم دامنه این همکاری ها با سایر دانشگاهها نیز گسترش یابد. در پایان پژوهشگران برتر سال 1401 دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در رشته های مختلف لوح تقدیر و جوایز خود را از میهمانان ویژه دریافت نمودند.
نظر دهید