بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
  • 1399/10/01 - 16:25
  • - تعداد بازدید: 208
  • - تعداد بازدیدکننده: 118
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

آقای دکتر اصفهانی: تأکید بر وجوه مشترک سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و سند راهبردی کشور در امور نخبگان باعث هم افزایی فعالیت‌ها می‌شود

با هدف اثرگذاری سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، نشست تخصصی "سیاست‌های کلی تحول بنیادین آموزش و پرورش و تربیت انقلابی" با  سخنرانی رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان برگزار گردید. 

~/Asset/News/News/Image/ok/1/8855/NewFolder/87854.jpg

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان گیلان، در راستای همکاری‌های مشترک بنیاد نخبگان استان گیلان و دانشگاه فرهنگیان استان گیلان و به منظور بررسی تخصصی اثرگذاری سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در جامعه، نشست تخصصی سیاست‌های کلی تحول بنیادین آموزش و پرورش و تربیت انقلابی با سخنرانی آقای دکتر اصفهانی رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان در روز دوشنبه اول دی سال جاری بصورت مجازی برگزار شد.


در این جلسه آقای دکتر اصفهانی ضمن تشکر از دانشگاه فرهنگیان بابت برگزاری این نشست، طی سخنانی به تشریح وجوه مشترک سند تحول بنیادین آموزش و پرورش با سند راهبردی کشور در امور نخبگان پرداخت و در این زمینه اظهار داشتند: تاکید بر وجوه مشترک این دو سند مهم می‌تواند سبب هم‌افزایی فعالیت‌ها و اثربخشی اقدامات شود. آقای دکتر اصفهانی با اشاره به راهبرد کلان استقرار نظام شناسایی و هدایت اجتماعات نخبگانی سند راهبردی کشور در امور نخبگان، برگزاری مشترک برنامه ملی شهاب را بین بنیاد ملی نخبگان و وزارت آموزش و پرورش، نمونه بارز این هم‌افزایی و همکاری نام بردند که توانسته بستر لازم را برای استعدادیابی بین دانش‌آموزان را فراهم نماید. رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان یکی دیگر از وجوه مشترک این دو سند را در راهبرد ملی 2 سند با عنوان هدایت صاحبان استعداد برتر با استفاده از توانمندی‌های بخش‌های دولتی و غیردولتی عنوان کردند و اظهار داشتند: برگزاری آموزش‌های خاص برون مدرسه‌ای مانند طرح دوست علمی و مدارس خلاقیت و ایده‌پردازی توسط بنیاد نخبگان از دیگر نمونه‌های این هم‌افزایی می‌باشند.


آقای دکتر اصفهانی در بخش دیگری از سخنان خود به همکاری‌های مشترک بنیاد نخبگان استان گیلان با دانشگاه فرهنگیان استان گیلان اشاره کردند و در این زمینه افزودند: برگزاری طرح تربیت مربیان مدرسه خلاقیت و ایده‌پردازی برای دانشجو معلمان معرفی شده از سوی دانشگاه فرهنگیان، نمونه خوب دیگری از همکاری هم‌افزایانه بنیاد نخبگان با سایر نهادهای علمی و آموزشی است.


آقای دکتر اصفهانی اظهار داشتند موضوع شناسایی استعدادها، توانمندسازی آنها، زمینه سازی برای اثرگذاری آنها و بکارگیری آنها، در اسناد بالادستی و برنامه‌های توسعه کشور مورد تأکید و توجه بوده، لیکن لازم است اجرایی‌سازی مفاد هر کدام از این اسناد در برنامه‌های هر سازمان در اولویت قرار داده شود. 

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 136750
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم